Team

Binnen ons bedrijf werken gemotiveerde en goed opgeleide vakmensen met oog voor detail en een grote passie voor alles wat groeit en bloeit. Het team van Hoveniersbedrijf A & P Smulders is dé schakel tussen bedrijf en klant. Onze mensen voeren het werk uit zoals u dat wil. Tevreden klanten, dat is wat ons team wil, zodat u kunt zeggen: 'Het is altijd feest als het Smulders-tuinteam is geweest!'

Of dat nu om grote percelen of kleine projecten gaat, maakt niet uit. De klant is koning in zijn eigen hof. Iedere mooie en goed onderhouden tuin draagt bij aan tevreden wonen (en werken). Daarom wordt bij ieder project intern overlegd om - samen met u - tot een krachtig ontwerp en een prachtig resultaat te komen.

Vragen
En heeft u tijdens het werk vragen of suggesties? Of u wilt na afloop van het werk nog iets weten? De voorman/hovenier is voor uw tuinklus het eerste aanspreekpunt. Hij treft de voorbereidingen, overlegt met het team, is bij de uitvoering en kan u prima adviseren of u de informatie geven die u wenst.